TONE & ANDERS

St. HANSHAUGEN

Oppdragsgiver : Privat
Typ – Størrelse : Leilighet – 108 m²
Omfang : Totalforandring
Ferdigstillelse : 2018

Høye tak, stukkatur, originale tregulv og en nydelig balkong. Til tross for fire trapper opp uten heis, vil Tone og Anders ikke bo noe annet enn her…
Hvordan kan de passe inn i bildet deres nyfødte, et bedre og lysere kontorhjørne til Anders og gjesterom for besøkende familie?
I denne totalforandring svarer vi med en helhet riving ned og en ny løsning som sirkulerer rundt det sentrale doble badet, rundt hvilket livet foregår, med foreldrenes plass på den ene siden, og barnas plass på den andre.
Ved å flytte kjøkkenet inn i spisestuen og introdusere en smart bruk av glassdører og vegger, fikk familien 4 soverom, 2 baderom, god plass i entren og mye mer til å leve lykkelig sammen !

Vår rolle :

  • Arealplanlegging
  • Søknadsansvarlig
  • Spesialdesign – tilpasset møbler
  • Valg av material/farger
  • Innhenting av priser/tilbud
  • Prosjektering og oppfølging