ERIK & HELENE

URANIENBORG

Oppdragsgiver : Privat
Typ – Størrelse : Leilighet
Omfang : Sammenslåing
Status : Pågående – Mulighetsstudie

Helene og Erik er et ungt fransk-norsk par som bor på Uranienborg, i en nydelig loftleilighet. I våren 2019 fikk de sitt andre barn. Med behov for mer plass til familien, fikk de også muligheten til å kjøpe en del av naboens bod.

De tok kontakt med oss den påfølgende sommeren for å hjelpe dem med å finne den beste løsningen for å skape mer plass for familien, innenfor budsjettet sitt, og få en bedre tilgang til hemsen deres og integrere den i leiligheten.

Vi foreslo en løsning der de fikk et ekstra soverom til deres nyfødte, et større foreldresoverom, en ny inngang med en direkte tilgang, samt et nytt og mer arealeffektivt kjøkken med vakker tilgang til barna nye lekerom på hemsen, som kan bli et gjesterom når familiebesøk fra utlandet.

Ett ekstra rømningsvei gjennom badet forhindrer behovet for å bruke kostbare sprinkler.